Service & Support Engineer

Inteqnion in Aalten Automatiseert complete mengvoederfabrieken over de hele wereld, waarbij vaak Ottevanger Milling Engineers zorgt voor de mechanische installatie en Inteqnion de complete elektrische installatie, besturingspanelen en software voor haar rekening neemt. Inteqnion heeft hiervoor een unieke software suite ontwikkeld dat toonaangevend in de markt is.

We hebben een prachtig kantoor in Aalten, een groep gezellige en leuke collega’s, een informele sfeer en veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Kom jij als service en support engineer het team versterken?

Binnen de organisatie is een vacature ontstaan voor de functie van:

Service & Support Engineer

De functie:

Vanuit ons moderne kantoor in Aalten servicen wij meer  dan 130 mengvoederinstallaties wereldwijd op afstand. Als service en support engineer denk je actief mee met onze internationale klanten en werk je oplossingsgericht. Daar we onze service steeds verder willen verbeteren vragen wij aan jou om actief mee te denken in dit proces. Hoe kunnen we nog beter en slimmer werken? Wellicht heb je al veel ervaring in serviceorganisatie en wil je deze ervaring gebruiken om next level te kunnen werken? Of ben je van nature klantgericht, oplossingsgericht en hebt en kennis van moderne automatiseringstechnieken? Ook dan komen we graag met je in contact.

Hoe ziet je dag eruit?

“Change is the only element that is constant”. Iedere dag is anders, met nieuwe uitdagingen want tussen 08.00 en 17.00 uur ben je bezig om voor uiteenlopende klanten over de hele wereld problemen op te lossen. Het betreffen storingen op elektrisch- en automatiseringsgebied.  Samen met de klant achterhaal je wat er precies speelt en gespeeld heeft. Vervolgens kom je tot een oplossing of advies. Uiteraard word je ondersteund door – en werk je veelvuldig samen met – je collega’s van de verschillende afdelingen (hardware Engineering, PLC-SCADA en de .NET afdeling).

Wat we vragen

We zoeken iemand die enthousiast wordt van het support-werk en minstens 3 jaar ervaring heeft in een vergelijkbare rol. Als junior kijken we vooral naar je enthousiasme, empathie en je manier van communiceren. Maar ook als je al jaren ervaring hebt ben je welkom in het team. Gezien onze dienstverlening is de Engelse taal een must en daarnaast heb je de nodige kennis van industriële automatisering. Qua persoonlijkheid heb je gevoel voor humor, kun je goed luisteren maar vooral ook goed uitleggen.

Wat we bieden:

Naast een uitdagende, zelfstandige en gevarieerde functie bieden wij jou een goed salaris, een jaarcontract met intentie tot vast dienstverband en een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt terecht in een platte organisatie, een professioneel en betrokken team met een informele werksfeer. De werklocatie bevindt zich in een filevrije omgeving. Inteqnion is een moderne en betrokken werkgever waar mensen zich thuis voelen en je alle ruimte en middelen krijgt om je te ontplooien.

Wil je meer weten? Neem svp contact op met Marijn Laurensse (tel. 0543-496493). Als je wilt solliciteren, stuur dan svp jouw CV met motivatie op naar m.laurensse@inteqnion.com

Laatste nieuws

Visit us at the Victam International

As many of you might know, the VIV-Europe/Victam International makes a welcome return at the Jaarbeurs in Utrecht. From May 31 to June 2, we will be exhibiting together with our sister companies from the Triott Group. We look forward to meeting you all in hall 1, booth 01.432.

Lees meer

Meet our Software Developer: Angela Contento