Service & Support Engineer

Heb jij een servicegerichte instelling en affiniteit met besturingstechniek en PLC’s? Kom dan het team van Inteqnion te Aalten versterken! Zij zijn onderdeel van de internationale Triott groep en gespecialiseerd in ontwerp, bouw en implementatie van besturings- en automatiseringssystemen in de procesindustrie.

De organisatie:

Inteqnion B.V. is een groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in ontwerp, bouw en implementatie van besturings- en automatiseringssystemen in de procesindustrie. Inteqnion is een wereldwijd actief bedrijf dat voornamelijk actief is binnen de stortgoedmarkt, met name de mengvoeder, bulk- en petfoodbranche. Zij maken deel uit van de TRIOTT Groep. Samen met Ottevanger Milling Engineers realiseren zij complete mengvoederfabrieken over de hele wereld, waarbij Ottevanger zorgt voor de mechanische installatie en Inteqnion de complete elektrische installatie voor haar rekening neemt.

Ter uitbreiding van het team van Inteqnion te Aalten zijn we op zoek naar een:

Service & support engineer besturingstechniek (binnendienst)

In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor (internationale) klanten die storingen ondervinden aan procesinstallaties, mengvoedermachines en -fabrieken. Alle machines en veldcomponenten in de fabriek worden door Inteqnion aangestuurd.

Storingen kunnen van zowel van elektrische (besturingstechnische) aard zijn als softwarematig. Als service- en support engineer bied jij eerstelijns support voor wat betreft storingen en inbedrijfstellingen. Hierbij word je o.a. ondersteund door de field service engineers die deels in het veld, deels op kantoor verblijven en de software engineers.

  • Je bent in staat om een storingsvraag te doorgronden en weet welke acties, middelen of personen in te zetten om de storing te verhelpen.
  • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Engelse taal. Bij voorkeur beheers je ook de Duitse taal.
  • Daarnaast ben je proactief, secuur en heb je een service gerichte instelling.
  • Je bent minimaal MBO opgeleid, bijvoorbeeld richting mechatronica, elektro- of besturingstechniek. Je hebt affiniteit met PLC-techniek, bij voorkeur met Siemens.
  • Het betreft een binnendienst functie en hierbij komt internationaal reizen niet voor.

Geboden wordt:

Naast een uitdagende, zelfstandige en gevarieerde functie biedt Inteqnion je een goed salaris, een jaarcontract met intentie tot vast dienstverband en een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt terecht in een professioneel en betrokken team met een informele werksfeer. De werklocatie bevindt zich in een filevrije omgeving. Inteqnion is een moderne en betrokken werkgever waar mensen zich thuis voelen en je alle ruimte en middelen krijgt om je te ontplooien.

De werving en selectie voor deze vacature wordt exclusief uitgevoerd door Fongers & Fongers werving en selectie.

Meer weten? Neem contact op met Tessa Smeenk: Tessa@fongersenfongers.nl.

Laatste nieuws

In de voedingsmiddelen- en mengvoederindustrie zijn maximale output en constante productiekwaliteit belangrijk. Fabrikanten hebben te maken met het na Lees meer ›

Inteqnion will be present again at the upcoming VIV Asia in Bangkok, Thailand. The VIV will be held from March 13 till March 15, 2019. Lees meer ›