Service & Support Engineer Elektro

Inteqnion B.V. is een groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in ontwerp, bouw en implementatie van besturings- en automatiseringssystemen in de procesindustrie. Inteqnion is een wereldwijd actief bedrijf dat voornamelijk actief is binnen de stortgoedmarkt, o.a. in de mengvoeder, bulk- en petfoodbranche. Zij maken deel uit van de TRIOTT Groep. Samen met Ottevanger Milling Engineers realiseren zij complete mengvoederfabrieken over de hele wereld, waarbij Ottevanger zorgt voor de mechanische installatie en Inteqnion de complete elektrische installatie voor haar rekening neemt.

Door de groei van het team zijn wij op zoek naar een

Service & Support Engineer Elektro

Wél de elektrotechnische uitdaging en internationale contacten maar géén wisselende werktijden, storingsdiensten en internationale reisuren? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven?

Heb jij een servicegerichte instelling en affiniteit met besturingstechniek en PLC’s? Kom dan het team van Inteqnion te Aalten versterken!

 Dit ga je doen

In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor (internationale) klanten die storingen ondervinden aan procesinstallaties, mengvoedermachines en -fabrieken. Alle machines en veldcomponenten in de fabriek worden door Inteqnion aangestuurd.

Storingen kunnen van zowel elektrische (besturingstechnische) als softwarematige aard zijn. Als service en support engineer bied jij eerstelijns support voor wat betreft storingen en inbedrijfstellingen. Hierbij word je o.a. ondersteund door de field service engineers, die deels in het veld, deels op kantoor verblijven, en de software engineers.

 Hoe ziet je dag eruit?

Onder het genot van een kop koffie of thee begint de dag op kantoor in Aalten, dat is het enige dat elke dag hetzelfde is. Verder is iedere dag anders, met nieuwe uitdagingen want tussen 08.00 en 17.00 uur ben je beschikbaar om voor zeer uiteenlopende klanten over de hele wereld problemen op te lossen. Het betreffen storingen op elektrisch- en automatiseringsgebied. Dit gebeurt telefonisch of per email. Het aannemen, documenteren en oplossen van zeer uiteenlopende issues behoort tot je dagelijkse takenpakket. Ondersteuning van internationale klanten gebeurt vanuit het kantoor in Aalten via o.a. een remote computer verbinding naar de klant. Omdat je voor klanten wereldwijd werkt, is het belangrijk dat je de Engelse taal beheerst. Tevens is enige technische bagage noodzakelijk voor het oplossen van storingen voor klanten van verschillend technisch niveau. Samen met de klant achterhaal je wat er precies speelt en gespeeld heeft. Vervolgens kom je tot een oplossing of advies. Uiteraard word je ondersteund door – en werk je veelvuldig samen met – je collega’s van de verschillende afdelingen (hardware Engineering, PLC-SCADA en de .NET afdeling).

Wat wij vragen

  • Je bent in staat om een storingsvraag te doorgronden en weet welke acties, middelen of personen in te zetten om de storing te verhelpen;
  • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Engelse taal. Bij voorkeur beheers je ook de Duitse taal;
  • Daarnaast ben je proactief, secuur en heb je een service gerichte instelling;
  • Je bent minimaal MBO opgeleid, bijvoorbeeld richting mechatronica, elektro- of besturingstechniek. Je hebt affiniteit met PLC-techniek, bij voorkeur met Siemens;
  • Het betreft een binnendienst functie en hierbij komt internationaal reizen niet voor. Ook storingsdiensten behoren niet tot jouw takenpakket.

Wat wij bieden

Naast een uitdagende, zelfstandige en gevarieerde functie biedt Inteqnion je een goed salaris, een jaarcontract met intentie tot vast dienstverband en een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt terecht in een platte organisatie, een professioneel en betrokken team met een informele werksfeer. De werklocatie bevindt zich in een filevrije omgeving. Inteqnion is een moderne en betrokken werkgever waar mensen zich thuis voelen en je alle ruimte en middelen krijgt om je te ontplooien.

Wil je meer weten? Neem svp contact op met Ronald Heersink (tel. 0543-494469) of Arno Gerritsen (tel. 0543-496493).
Als je wilt solliciteren, stuur dan svp jouw CV met motivatie op naar HR@triott.com

 

Laatste nieuws

We are looking forward to welcoming you to the EuroTier 2020! Lees meer ›

Inteqnion will be present again at the upcoming Victam and Health & Nutrition Asia in Bangkok, Thailand. The Victam and Health & Nutrition Asia will be held from March 24 till March 26, 2020. Lees meer ›