Service & Support Engineer Elektro (Binnendienst)

 INTRODUCTIE

Wél de elektrotechnische uitdaging en internationale contacten maar géén wisselende werktijden, storingsdiensten en internationale reisuren? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

Heb jij een servicegerichte instelling en affiniteit met besturingstechniek en PLC’s? Kom dan het team van Inteqnion te Aalten versterken! Zij zijn onderdeel van de internationale Triott groep en gespecialiseerd in ontwerp, bouw en implementatie van besturings- en automatiseringssystemen in de procesindustrie. De werving en selectie voor deze vacature is exclusief uitbesteed aan Fongers & Fongers.

ORGANISATIE

Inteqnion B.V. is een groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in ontwerp, bouw en implementatie van besturings- en automatiseringssystemen in de procesindustrie. Inteqnion is een wereldwijd actief bedrijf dat voornamelijk actief is binnen de stortgoedmarkt, met name de mengvoeder, bulk- en petfoodbranche. Zij maken deel uit van de TRIOTT Groep. Samen met Ottevanger Milling Engineers realiseren zij complete mengvoederfabrieken over de hele wereld, waarbij Ottevanger zorgt voor de mechanische installatie en Inteqnion de complete elektrische installatie voor haar rekening neemt.

VIDEO:

Ter uitbreiding van het team van Inteqnion te Aalten zijn we op zoek naar een:

Service & support engineer besturingstechniek (binnendienst)

FUNCTIE

In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor (internationale) klanten die storingen ondervinden aan procesinstallaties, mengvoedermachines en -fabrieken. Alle machines en veldcomponenten in de fabriek worden door Inteqnion aangestuurd.

Storingen kunnen van zowel van elektrische (besturingstechnische) aard zijn als softwarematig. Als service- en support engineer bied jij eerstelijns support voor wat betreft storingen en inbedrijfstellingen. Hierbij word je o.a. ondersteund door de field service engineers die deels in het veld, deels op kantoor verblijven en de software engineers.

Hoe ziet je dag eruit?

Onder het genot van een kop koffie of thee begint de dag op kantoor in Aalten, dat is het enige dat elke dag hetzelfde is. Verder is iedere dag anders, met nieuwe uitdagingen want tussen 08:00 uur en 17:00 uur ben je beschikbaar om voor zeer uiteenlopende klanten over de hele wereld problemen op te lossen. Het betreffen storingen op elektrisch- en automatiseringsgebied. Dit gebeurd telefonisch of per e-mail. Het aannemen, documenteren en oplossen van zeer uiteenlopende issues behoort tot je dagelijks takenpakket. Ondersteuning van internationale klanten gebeurt vanuit het kantoor in Aalten via o.a. een remote computer verbinding naar de klant. Omdat je voor klanten wereldwijd werkt is het belangrijk dat je de Engelse taal beheerst. Tevens is enige technische bagage noodzakelijk voor het oplossen van storingen voor klanten van verschillend technisch niveau. Problemen kunnen zowel op elektrisch gebied als ook op automatiseringsgebied voorkomen en samen met de klant achterhaal je wat er precies speelt en gespeeld heeft. Vervolgens kom je tot een oplossing of advies. Uiteraard wordt je ondersteund door – en werk je veelvuldig samen met – je collega’s van de verschillende afdelingen (hardware Engineering, PLC-SCADA en de .NET afdeling).

 

WAT WIJ VRAGEN

  • Je bent in staat om een storingsvraag te doorgronden en weet welke acties, middelen of personen in te zetten om de storing te verhelpen;
  • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Engelse taal. Bij voorkeur beheers je ook de Duitse taal;
  • Daarnaast ben je proactief, secuur en heb je een service gerichte instelling;
  • Je bent minimaal MBO opgeleid, bijvoorbeeld richting mechatronica, elektro- of besturingstechniek. Je hebt affiniteit met PLC-techniek, bij voorkeur met Siemens;
  • Het betreft een binnendienst functie en hierbij komt internationaal reizen niet voor. Ook storingsdiensten behoren niet tot jouw takenpakket.

 

WAT WIJ BIEDEN

Naast een uitdagende, zelfstandige en gevarieerde functie biedt Inteqnion je een goed salaris, een jaarcontract met intentie tot vast dienstverband en een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt terecht in een platte organisatie, een professioneel en betrokken team met een informele werksfeer. De werklocatie bevindt zich in een filevrije omgeving. Inteqnion is een moderne en betrokken werkgever waar mensen zich thuis voelen en je alle ruimte en middelen krijgt om je te ontplooien.

De werving en selectie voor deze vacature wordt exclusief uitgevoerd door Fongers & Fongers werving en selectie.

Meer weten? Neem contact op met Emmy Giezenaar

emmy@fongersenfongers.nl

0315-397500

Solliciteer direct online via: http://bit.ly/2Fs9wZr

Laatste nieuws

COVID-19 Mededeling

We denken momenteel met veel respect aan iedereen die hard werkt voor de veiligheid en gezondheid van ons allemaal. En we denken ook aan iedereen die zijn best doet zijn werk of business draaiend te houden. Lees meer ›

Inteqnion @ AFMA 2020

Inteqnion will be present at the AFMA 2020 in South Africa. The venue of this fair is the Sun City Convention Centre in Rustenburg, South Africa. It takes place from 3-5 March 2020.

Lees meer ›