Salesmanager Industriële Automatisering

Inteqnion is gespecialiseerd in ontwerp, bouw en implementatie van besturings- en automatiseringsoplossingen binnen de procesindustrie.

De besturingssystemen van Inteqnion worden toegepast door producenten over de hele wereld. Hierbij wordt onze expertise vooral toegepast op de besturing van mengvoederinstallaties en bloemmolens en de processen in de graanverwerkende industrie, bulkgoederen- en solids industrie.

Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een:

Salesmanager Industriële Automatisering

Functie:
In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt richting opdrachtgevers binnen de procesautomatisering en treed je op als adviseur. Samen met de projectmanager en de engineers vertaal je de behoefte van de klant naar een passende oplossing. In de functie van salesmanager Industriële Automatisering ben je verantwoordelijk voor zowel het beheer als onderhoud van je klanten en ben je van a tot z betrokken bij de projecten.

Je hebt inzicht in de processen en beschik je over voldoende technische en omgevingskennis om je klanten goed te kunnen adviseren.

Functie eisen:
Wij zijn op zoek naar een gedreven, ondernemende salesmanager die een klantvraag op de juiste manier kan vertalen naar een concrete oplossing. Je bent ondernemend, enthousiast, klant- en resultaatgericht en denkt in mogelijkheden. Je enthousiasmeert je team, signaleert marktontwikkelingen en levert input op strategisch niveau. In deze functie rapporteer je aan de DGA en werk je samen met de verkoper binnendienst.

Verder dien je te beschikken over de volgende kenmerken:

  • HBO Technische Bedrijfskunde, elektrotechniek of vergelijkbare opleiding.
  • Goede beheersing van Nederlandse, Duitse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.
  • Bereidheid tot internationaal reizen.
Wat heeft Inteqnion te bieden?
Naast een uitdagende, zelfstandige en gevarieerde functie, bieden wij uiteraard een goed salaris en een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren:
Brief + CV t.a.v. Mevr. J. Fongers (Fongers & Fongers), jonneke@fongersenfongers.nl
Info: 0315 – 39 75 00

Acquisitie n.a.v deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

< Terug naar Werken bij Inteqnion

Laatste nieuws

Visit us at the Victam International

As many of you might know, the VIV-Europe/Victam International makes a welcome return at the Jaarbeurs in Utrecht. From May 31 to June 2, we will be exhibiting together with our sister companies from the Triott Group. We look forward to meeting you all in hall 1, booth 01.432.

Lees meer

Meet our Software Developer: Angela Contento