Assistent – Projectleider

Inteqnion B.V. is een groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in ontwerp, bouw en implementatie van besturings- en automatiseringssystemen in de procesindustrie. Inteqnion is een wereldwijd actief bedrijf dat voornamelijk actief is binnen de stortgoedmarkt, o.a. in de mengvoeder, bulk- en petfoodbranche. Zij maken deel uit van de TRIOTT Groep. Samen met Ottevanger Milling Engineers realiseren zij complete mengvoederfabrieken over de hele wereld, waarbij Ottevanger zorgt voor de mechanische installatie en Inteqnion de complete elektrische installatie voor haar rekening neemt.

 

Door de groei van het team zijn wij op zoek naar een

 

Assistent-Projectleider

 

Hoe ziet je dag eruit?

De dag bij ons op kantoor in Aalten begint meestal onder het genot van de een kop koffie of thee. In nauw overleg met de projectleider wordt de technische coördinatie over de afdelingen heen bijgehouden van de actieve projecten.

Het gaat gemiddeld genomen om een 30-tal projecten die variëren in grootte. Denk aan complete veevoeder productielijnen tot deelprojecten of uitbreidingen op reeds geautomatiseerde productielijn(en).

De verschillende afdelingen binnen Inteqnion zorgen, afhankelijk van het project, voor het ontwerp en bouwen van de elektrische panelen, het versturen van de materialen, het programmeren van de automatisering (PLC/SCADA) als ook het configureren en verder ontwikkelen van het in eigen huis ontwikkelde recept besturingssysteem.

Als Assistent-Projectleider is het van belang dat je per project controleert wat er geleverd dient te worden en dat alle projectleden hiervan op de hoogte zijn. Je hebt overleg met de verschillende projectleden over voortgang en eventuele bottlenecks in een project. Op deze wijze kun je tijdig bijsturen in de projectplanning om zo de deadlines te kunnen behalen.

Inteqnion maakt deel uit van de Triott Groep en over het algemeen maken jouw projecten onderdeel uit van grotere projecten binnen de groep. Daardoor heb je dagelijks contact met projectleiders van de andere Triott bedrijven om de voortgang op elkaar af te stemmen.

Wat moet je kunnen?

Je beschikt over een voltooide Hbo-opleiding, je hebt technische affiniteit maar je bent bovenal een proactieve teamspeler, je legt makkelijk contacten met allerlei mensen en afdelingen, je bent goed in het organiseren van projecten, het behouden van overzicht en je hebt een brede interesse in mens, organisatie en ontwikkeling. Door het internationale karakter van de Triott Groep is het van belang dat je over een goede beheersing van de Engelse taal geschikt en de wil hebt om jezelf te blijven ontwikkelen.

Aanbod:

Naast een goed arbeidsvoorwaardenpakket bieden wij een uitdagende en zelfstandige functie waarin je jezelf goed kunt ontwikkelen. De organisatie heeft korte communicatielijnen en een informele bedrijfscultuur.

Interesse:

 

Indien je in aanmerking wilt komen voor deze functie, verzoeken wij je vriendelijk dit vóór vrijdag 21 februari a.s. kenbaar te maken via een email met motivatiebrief en CV aan emmy@fongersenfongers.nl

Of bekijk deze vacature op de website van Fongers & Fongers.

Laatste nieuws

COVID-19 Mededeling

We denken momenteel met veel respect aan iedereen die hard werkt voor de veiligheid en gezondheid van ons allemaal. En we denken ook aan iedereen die zijn best doet zijn werk of business draaiend te houden. Lees meer ›

Inteqnion @ AFMA 2020

Inteqnion will be present at the AFMA 2020 in South Africa. The venue of this fair is the Sun City Convention Centre in Rustenburg, South Africa. It takes place from 3-5 March 2020.

Lees meer ›