Applicatiebeheerder / systeembeheerder

Inteqnion B.V. is een groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in ontwerp, bouw en implementatie van besturings- en automatiseringssystemen in de procesindustrie. Inteqnion is een wereldwijd actief bedrijf dat voornamelijk actief is binnen de stortgoedmarkt, met name de mengvoeder, bulk- en petfoodbranche.

Voor uitbreiding van ons team, van software ontwikkelaars, zijn wij op zoek naar een:

APPLICATIEBEHEERDER/SYSTEEMBEHEERDER

Profiel
Als systeembeheerder zorg je ervoor dat je klanten feilloos kunnen werken en dat de productie niet verstoord wordt. Als systeembeheerder ben jij het middelpunt in de organisatie. Je zorgt voor de beschikbaarheid van systemen en infrastructuur. Wanneer er problemen optreden, zal je doormiddel van een hands-on mentaliteit deze oplossen.

Je bent verantwoordelijk voor het systeembeheer binnen de interne organisatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het inrichten van pc’s en het installeren en configureren van eigen applicaties op pc’s en servers voor de klant. Denk hierbij ook aan het onderhoud, beheer, het begeleiden van de service engineers op afstand en trouble shooting.

Omgeving: Windows 8.1/10, Windows Server 2008R2 / 2012R2, MS SQL Server databases, installeren en configureren van webapplicaties onder IIS en Siemens SCADA applicaties.

De totale organisatie bestaat uit 30 medewerkers.

Functie eisen:
• MBO ICT opleiding/niveau
• Enige ervaring in een vergelijkbare rol
• Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en schrift), Duits is een pre
• Flexibele instelling en accuraat kunnen werken
• Een proactieve houding en een sterk probleemoplossend vermogen

Aanbod:
Naast een uitdagende, zelfstandige en gevarieerde functie, bieden wij uiteraard een goed salaris en een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren:
Brief + CV t.a.v. Dhr. C. van Kesteren (Projectleider), c.vankesteren@inteqnion.com
info: 0543 – 49 44 66

Acquisitie n.a.v deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

< Terug naar Werken bij Inteqnion

Laatste nieuws

We are looking forward to welcoming you to the EuroTier 2020! Lees meer ›

Inteqnion will be present again at the upcoming Victam and Health & Nutrition Asia in Bangkok, Thailand. The Victam and Health & Nutrition Asia will be held from March 24 till March 26, 2020. Lees meer ›