Verkoop Binnendienst Medewerker

INTRODUCTIE

Heb jij een servicegerichte instelling en affiniteit met besturingstechniek en PLC’s? Kom dan het team van Inteqnion te Aalten versterken. Zij zijn onderdeel van de internationale Triott groep en gespecialiseerd in ontwerp, bouw en implementatie van besturings- en automatiseringssystemen in de procesindustrie.

ORGANISATIE

Inteqnion B.V. is een groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in ontwerp, bouw en implementatie van besturings- en automatiseringssystemen in de procesindustrie. Inteqnion is een wereldwijd actief bedrijf dat voornamelijk actief is binnen de stortgoedmarkt, o.a. in de mengvoeder, bulk- en petfoodbranche. Zij maken deel uit van de TRIOTT Groep. Samen met Ottevanger Milling Engineers realiseren zij complete mengvoederfabrieken over de hele wereld, waarbij Ottevanger zorgt voor de mechanische installatie en Inteqnion de complete elektrische installatie voor haar rekening neemt.

VIDEO:

Ter uitbreiding van het team van Inteqnion te Aalten zijn we op zoek naar een:

Verkoop Binnendienst Medewerker

FUNCTIE

Als Verkoop Binnendienst medewerker ben je verantwoordelijk voor het totale salesproces. Je takenpakket bestaat o.a. uit:

• Dagelijks (wereldwijd) klantcontact over orders, leveringen en after sales;
• Het voorbereiden van de verkoopwerkzaamheden, o. a. het opstellen van offertes en kosten calculaties en het maken van orderbevestigingen;
• Het zorgdragen voor een correcte interne service verlening;
• Je verzorg de administratieve afhandeling (o.a. verwerken van inkooporders);
• Je beheert relaties op actieve wijze en weet commerciële kansen om te buigen in nieuwe leads;

Het betreft een veelzijdige binnendienstfunctie in een werkomgeving met veel vrijheid.

PROFIEL

Je hebt een afgeronde opleiding op MTS/HTS niveau en een sterke affiniteit met techniek gecombineerd met commercie en je hebt aantoonbare ervaring in de maakindustrie. De eigenschappen flexibel, enthousiast en communicatief passen bij jou en je bent klantgericht en een goede organisator.

AANBOD

Naast een goed arbeidsvoorwaardenpakket bieden wij een uitdagende en zelfstandige functie waarin je jezelf goed kunt ontwikkelen. De organisatie heeft korte communicatielijnen en een informele bedrijfscultuur.

INTERESSE

 

Indien je in aanmerking wilt komen voor deze functie, verzoeken wij je vriendelijk een email met motivatiebrief en CV te sturen naar: jonneke@fongersenfongers.nl.

 

Laatste nieuws

WIJ ZIJN TRIOTT Samenwerking van complementaire bedrijven van Nederlandse feed & food-specialist officieel bekrachtigd Lees meer ›

In de voedingsmiddelen- en mengvoederindustrie zijn maximale output en constante productiekwaliteit belangrijk. Fabrikanten hebben te maken met het na Lees meer ›