Over

Inteqnion is voortgekomen uit de activiteiten van Perebolte Elektrotechniek, een specialistisch elektrotechnisch installatiebedrijf voor de industrie. Sinds de oprichting van Inteqnion richt het bedrijf zich op besturingen en automatisering binnen de procesindustrie.

Sinds 2002 is Inteqnion onderdeel van de Triott Group. Hieronder vallen o.a. de bedrijven Ottevanger Milling Engineers, Wynveen International, Top Silo Constructions (TSC), Pelleting Technology Nederland (PTN) en Almex. Ottevanger, Wynveen, PTN en Almex zijn toonaangevende bedrijven in het ontwerpen en produceren van machines en complete installaties voor de graanverwerkende en mengvoederindustrie.

Samen met Ottevanger en Wynveen realiseert Inteqnion complete mengvoederfabrieken over de hele wereld, waarbij Ottevanger en/ of Wynveen zorgt voor de mechanische installatie en Inteqnion de complete elektrische installatie voor haar rekening neemt inclusief besturingskasten, PLC en SCADA software en de volledige MES applicatie.

Inteqnion is dé automatiseringsspecialist voor de mengvoeder- en bulkgerelateerde industrie

Een belangrijke reden om met Inteqnion samen te werken is dat wij u professionele oplossingen  kunnen bieden tegen een betaalbare prijs. Hierbij kijken we met een frisse blik naar uw productieproces en zien we vaak openingen voor innovatie en verbetering van de fabrieksautomatisering.

Specialist in uw procesinstallatiesDoor onze jarenlange ervaring binnen de mengvoeder, remix, pet food en andere bulk gerelateerde industrieën kennen we uw installaties, uw processen en uw behoeftepatroon. Bovendien zijn wij gelieerd aan twee vooraanstaande molenbouwers (Ottevanger en Wynveen), waardoor wij continu op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen uw industrie.

Internationale ervaring; wereldwijde speler
Als een van de weinige industrieel automatiseerders in Nederland zijn wij wereldwijd actief binnen de mengvoeder- en bulkgerelateerde industrieën. Inteqnion beschikt over een uitgebreid internationaal netwerk van vertegenwoordigers en agenten, waardoor we u wereldwijd kunnen ondersteunen met advies, service & support.

24/7 Service & Support
Inteqnion beschikt over een uitgebreide serviceorganisatie die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is voor het verlenen van support. Tijd is geld voor u en elke minuut dat een machine of installatie stil staat is er een te veel. We zijn ons hier terdege van bewust en kunnen u optimale service leveren op elk moment van de dag, waar ook ter wereld. Ook kunnen wij uw applicatie op afstand ondersteunen vanuit onze serviceafdeling in Aalten.