Service & Support

Om de continuïteit van uw installatie en processen te garanderen kunnen wij full service leveren. Dit houdt in dat wij 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar staan in geval van nood.

Onze servicemensen zijn in staat om uw storing binnen no-time op te lossen. Dit kan bij u op  locatie gebeuren of op afstand via internet.

Service afdeling
Inteqnion beschikt over een eigen service afdeling, die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is om klanten  hulp te bieden. Onze service afdeling bied hulp bij technische storingen, kleine aanpassingen aan uw systeem en het onderhoud van uw installatie. Deze activiteiten kunnen zowel via internet als lokaal plaats vinden.

Met Inteqnion kan ook een servicecontract overeengekomen worden, waarbij de klant goede service krijgt bij onderhoud van het systeem of bij kleine aanpassingen aan uw installatie. Dit is ook een goede manier om toekomstige fouten of storingen te voorkomen.

Training van uw medewerkers
Wij bieden u de mogelijkheid om uw personeel op te leiden in ons trainingscentrum in Aalten of bij uw installatie lokaal. Dit om de kwaliteit en de productiviteit  te verhogen.

< Terug naar Oplossingen