Batch Explorer – MES software

Batch Explorer is een modern en bijzonder compleet softwarepakket dat speciaal door Inteqnion is ontwikkeld voor batchgestuurde processen. De eenvoudige en zeer overzichtelijke menustructuur zorgt ervoor dat u uw batchprocessen snel en vakkundig kunt beheren. Batch Explorer wordt al gebruikt in tientallen installaties en heeft zich bewezen als een zeer stabiel en krachtig softwarepakket, ideaal voor de aansturing van zowel kleine als grote installaties.

Het programma is ontwikkeld met standaardsoftware en heeft een open structuur dat eenvoudig aan te passen is aan uw eigen wensen.

De visualisatie van het proces wordt standaard verzorgd door Siemens WinCC (SCADA pakket).

Batch Explorer maakt gebruik van de Microsoft SQL database. Dit pakket onderscheidt zich als een zeer krachtige, professionele en stabiele database, die wordt toegepast in de meest complexe en veeleisende omgevingen.

Batch Explorer is modulair opgebouwd. Hierdoor kunnen we het programma volledig op maat inrichten naar uw processen. Een ander modulair voordeel is, dat we Batch Explorer op elk gewenst voor u kunnen uitbreiden.

Batch Explorer bestaat uit de volgende modules:

Batch Explorer is standaard beschikbaar in de talen Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Russisch. Daarnaast is het eenvoudig om het programma in elke andere taal te leveren.

< Terug naar Oplossingen