‘Open dag’ bij Inteqnion – InnovatieFestival

18 mei 2017

Het InnovatieFestival is een groot jaarlijks meerdaags event in de Achterhoek waar jongeren, studenten, werkenden en ondernemers kunnen beleven wat allemaalin de Achterhoek gebeurt op het gebied van smart industry en innovatie.

Onder het thema ‘smart verbinden’ worden mensen en bedrijven met elkaar in contact gebracht rondom het onderwerp smart industry. Het doel is om meer talenten en ondernemers vanuit heel Nederland te interesseren om zich in de Achterhoek te ontwikkelen op het gebied van smart industry.

Als ‘smart industry’ bedrijf neemt Inteqnion (onderdeel van de Triott Group) deel aan de ‘open dagen’ om bezoekers inzicht te geven in het bedrijf, de markt, techniek en afzetmarkt. Een unieke kans om te zien hoe er gewerkt wordt aan machines en projecten die wereldwijd vermarkt worden.

Aanmelden
Aanmelden kan centraal via de speciale website.
Deelname is gratis.

Wij hopen je te ontmoeten op 21 maart a.s.!

Laatste nieuws

COVID-19 Mededeling

We denken momenteel met veel respect aan iedereen die hard werkt voor de veiligheid en gezondheid van ons allemaal. En we denken ook aan iedereen die zijn best doet zijn werk of business draaiend te houden. Lees meer ›

Inteqnion @ AFMA 2020

Inteqnion will be present at the AFMA 2020 in South Africa. The venue of this fair is the Sun City Convention Centre in Rustenburg, South Africa. It takes place from 3-5 March 2020.

Lees meer ›

Schrijf u in voor de Inteqnion niewsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over onze proces verbeteringen!

Inteqnion B.V.
Adres: Weverij 2, 7122 MS Aalten, NL
Telefoon: +31 (0)543 - 49 44 66
Ontworpen door Frappant | Ontwikkeld door BeSite