Inteqnion aanwezig op de Talententuin.

21 november 2017

De jaarlijkse Achterhoekse Talententuin vindt dit jaar plaats op 24 november op het Dru Industriepark in Ulft. Ruim zestig (!) Achterhoekse bedrijven presenteren zich aan talenten die op zoek zijn naar een stage, afstudeeropdracht, traineeship of baan.

Op de Achterhoekse Talententuin kom je als talentvolle student of starter in contact met meer dan 60 inspirerende bedrijven uit de Achterhoek. Bedrijven tonen hun productinnovaties en laten zien met welke projecten zij bezig zijn. De deelnemende organisaties zijn actief in diverse sectoren. Variërend van Techniek tot Zorg en van Financieel tot ICT. Laat je verrassen door de eindeloze carrièremogelijkheden in de Achterhoek. Er zijn inspirerende sprekers, er worden interessante workshops gegeven en natuurlijk kun je rondlopen in de inspiratietuin met vele Achterhoekse bedrijven.

Voor Inteqnion biedt de Talententuin een goed platform om in contact te komen met studenten. Samen met Ottevanger Milling Engineers wordt inzicht gegeven in het werkveld en krijgen studenten een goed beeld van de mogelijkheden. Wil je meer weten over ons bedrijf? Registreer je hier gratis en bezoek onze stand:

 

Laatste nieuws

COVID-19 Mededeling

We denken momenteel met veel respect aan iedereen die hard werkt voor de veiligheid en gezondheid van ons allemaal. En we denken ook aan iedereen die zijn best doet zijn werk of business draaiend te houden. Lees meer ›

Inteqnion @ AFMA 2020

Inteqnion will be present at the AFMA 2020 in South Africa. The venue of this fair is the Sun City Convention Centre in Rustenburg, South Africa. It takes place from 3-5 March 2020.

Lees meer ›

Schrijf u in voor de Inteqnion niewsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over onze proces verbeteringen!

Inteqnion B.V.
Adres: Weverij 2, 7122 MS Aalten, NL
Telefoon: +31 (0)543 - 49 44 66
Ontworpen door Frappant | Ontwikkeld door BeSite